Lowell lanserer selvbetjening av betalingsplaner

Lowells ambisjon er å levere en sømløs kundeopplevelse når vi overtar innfordringsprosessen.
Les mer

Slik beholder du forsikringskundene

Økte levekostnader gjør at mange evaluerer sine behov for forsikringer. Her er noen tips til hvordan du beholder forsikringskundene.
Les mer

Advarsel - svindel-sms i vårt navn

Sjekk lenken på SMSene du mottar i Lowells navn
Les mer

Samlet til frokost for å finne nøkkelen til suksess!

Data og samarbeid kan være nøkkelen til innovasjon, konkurransefortrinn og vekst. Lowell-dagen ga innsikt og inspirasjon!
Les mer

Vi i Lowell gratulerer årets nobelprisvinnere i økonomi!

Lowell gratulerer årets vinnere av nobelprisen i økonomi!
Les mer

Hvor mye kan du om inkasso?

Her har du muligheten til å se opptak av Lowells populære webinarer!
Les mer

Høstens webinaruker nærmer seg

Nå er det igjen mulighet til å se Lowells fagwebinarer om inkasso. Lowells webinarer får alltid svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Nå sender vi foredragene om igjen, men med ny mulighet til å stille spørsmål.
Les mer

“Den unge ansatte” er ikke så spesiell som du tror

Hvordan leder du noen fra milleniumsgenerasjonen, unge voksne, middelaldrende og de over seksti på samme tid? Professor Alf Rehn har svaret.
Les mer

Dette bør vi lære våre barn om økonomi

Økonomiundervisning i skolen er ikke nok, vi må også snakke om økonomi i hjemmet, sier en ekspert i ungdomsøkonomi. Vi har satt sammen en liste over ting du bør lære barnet ditt.
Les mer

Lowell og energisektoren

Strømmangel og skyhøye priser bekymrer både forbrukere og strømselskaper. Når kundene ikke kan betale strømregningen, er det viktig med tett samarbeid og gode relasjoner mellom selskapene som selger strøm og de som hjelper strømselskapene med å få betalt. Fortum og Lowell har skapt et bærekraftig samarbeid der forbrukeren er i fokus.
Les mer

Integrasjon gir økt kvalitet og effektivitet i inkassoprosessen

Vi i Lowell brenner for å ta i bruk innovative løsninger. Med API-løsninger blir sluttkunden bedre ivaretatt, og bedriften din sparer kostnader.
Les mer

Roboter elsker rutiner

Robot-teknologi frigjør tid til å jobbe med oppgaver som krever empati og menneskelig dømmekraft. Les hvordan Lowell bruker roboter i hverdagen.
Les mer

Fikk du med deg disse webinarene?

Nå er det igjen mulighet til å se Lowells fagwebinarer om inkasso. Fjorårets webinarer fikk svært gode tilbakemeldinger fra brukerne, så vi sender foredragene om igjen, men med ny mulighet til å stille spørsmål.
Les mer

Bransjekunnskap er nøkkelen til godt partnerskap

Lowell ønsker å være en partner for bedriftens kreditthåndtering. Da er det en styrke at vi kjenner bransjen din bedrift opererer i.
Les mer

Hvordan kan vi i Lowell forbedre kundeopplevelsen?

NPS er en forkortelse av «Net Promoter Score». Det er en standardisert metode for markedsundersøkelse som brukes til å måle kundelojalitet.
Les mer

Hva tror ekspertene om 2022?

Vi har spurt sjeføkonomene i OBOS og Handelsbanken om hva som vil prege din lommebok og norsk økonomi i 2022.
Les mer

Derfor er bærekraft viktig for et inkassoselskap

Svaret får du av Geir Inge Skålevik, administrerende direktør i Lowell.
Les mer

Kuppet du skal motstå i 2021

Det er lett å la seg friste til å gjøre impulskjøp på Black Friday. I år gjelder det imidlertid å være ekstra kritisk til egen kjøpelyst. Se hvorfor.
Les mer

6 tips for alle med hjemmekontor

Hjemmekontoret gir andre sikkerhetsutfordringer enn når du starter dagen på din vanlige arbeidsplass. Her er tipsene du trenger.
Les mer

Sjekkliste - sikre at din bedrift får betalt

Lowell vet at mange fakturaer blir sendt til inkasso. Vi har derfor noen spørsmål som vi anbefaler at du og din bedrift finner gode svar på for å øke andelen fakturaer som blir betalt - og for å sikre kontantflyten. Se vår sjekkliste.
Les mer

Temanummer: Nordmenns økonomi etter ett år med pandemi

Les vårt temanummer om hvordan nordmenn forholder seg til egen privatøkonomi og hvordan de har blitt påvirket av koronakrisen.
Les mer

Smarte roboter gir mer tid til menneskelige møter

For å redusere menneskelige feil og få bedre risikostyring jobber Lowell aktivt med intelligent automatisering, basert på Robotic Process Automation (RPA).
Les mer

Er din bedrift i rute med det digitale skiftet?

Mens bruken av digitale tjenester har eksplodert, er det fortsatt mange bedrifter som ikke har tatt det digitale spranget. Det bekymrer ekspertene.
Les mer

Svindlerne tar aldri ferie

Følg ekspertenes tips og unngå at bedriften din blir svindlet i sommer.
Les mer

Det er de unge voksne som bærer koronaregningen

Tallene fra Lowells nordiske Betalingsindikator viser at det er de unge voksne som er koronapandemiens øknomiske tapere.
Les mer

– Krisen er definitivt ikke avblåst

Faren for mange konkurser på grunn av koronapandemien er definitivt ikke avblåst, sier Geir Inge Skålevik, adm. dir i Lowell. Her får du forklaringen.
Les mer

Flere bekymrer seg for økonomien

Nordmenn ser mørkere på sin privatøkonomiske trygghet nå enn før pandemien. Det viser tall fra Lowells Betalingsindikator.
Les mer

Artikler etter emne