Hva tror ekspertene om 2022?

Vi har spurt sjeføkonomene i OBOS og Handelsbanken om hva som vil prege din lommebok og norsk økonomi i 2022.
Les mer

Webinarene du ikke bør gå glipp av

Hold deg faglig oppdatert med våre webinarer som alle har fått knallgode tilbakemeldinger. Se selv eller tips dine kollegaer.
Les mer

Derfor er bærekraft viktig for et inkassoselskap

Svaret får du av Geir Inge Skålevik, administrerende direktør i Lowell.
Les mer

Kuppet du skal motstå i 2021

Det er lett å la seg friste til å gjøre impulskjøp på Black Friday. I år gjelder det imidlertid å være ekstra kritisk til egen kjøpelyst. Se hvorfor.
Les mer

Se video av høstens webinarer

Nye regler kombinert med den turbulente koronaperioden gjør faglig påfyll viktigere enn noen gang. Her kan se Lowells webinarer høsten 2021. 
Les mer

6 tips for alle med hjemmekontor

Hjemmekontoret gir andre sikkerhetsutfordringer enn når du starter dagen på din vanlige arbeidsplass. Her er tipsene du trenger.
Les mer

Sjekkliste - sikre at din bedrift får betalt

Lowell vet at mange fakturaer blir sendt til inkasso. Vi har derfor noen spørsmål som vi anbefaler at du og din bedrift finner gode svar på for å øke andelen fakturaer som blir betalt - og for å sikre kontantflyten. Se vår sjekkliste.
Les mer

Temanummer: Nordmenns økonomi etter ett år med pandemi

Les vårt temanummer om hvordan nordmenn forholder seg til egen privatøkonomi og hvordan de har blitt påvirket av koronakrisen.
Les mer

Smarte roboter gir mer tid til menneskelige møter

For å redusere menneskelige feil og få bedre risikostyring jobber Lowell aktivt med intelligent automatisering, basert på Robotic Process Automation (RPA).
Les mer

Er din bedrift i rute med det digitale skiftet?

Mens bruken av digitale tjenester har eksplodert, er det fortsatt mange bedrifter som ikke har tatt det digitale spranget. Det bekymrer ekspertene.
Les mer

Svindlerne tar aldri ferie

Følg ekspertenes tips og unngå at bedriften din blir svindlet i sommer.
Les mer

Det er de unge voksne som bærer koronaregningen

Tallene fra Lowells nordiske Betalingsindikator viser at det er de unge voksne som er koronapandemiens øknomiske tapere.
Les mer

– Krisen er definitivt ikke avblåst

Faren for mange konkurser på grunn av koronapandemien er definitivt ikke avblåst, sier Geir Inge Skålevik, adm. dir i Lowell. Her får du forklaringen.
Les mer

Flere bekymrer seg for økonomien

Nordmenn ser mørkere på sin privatøkonomiske trygghet nå enn før pandemien. Det viser tall fra Lowells Betalingsindikator.
Les mer

Artikler etter emne