Kreditthåndtering

Høstens webinaruker nærmer seg

14. oktober 2022 Lesetid: 4 min

Lowells fagwebinarer får alltid svært gode tilbakemeldinger fra brukerne. Nå har du igjen muligheten til å friske opp kunnskapen din om inkasso.

Lowells fagwebinarer får alltid svært gode tilbakemeldinger fra brukerne. Nå har du igjen muligheten til å friske opp kunnskapen din om inkasso.

Deltakerne har gitt samtlige webinarer en score på mer enn 9 av 10! Denne kommentaren fra en deltaker er representativ for mange av tilbakemeldingene:  "Fint at webinarene ikke varte så lenge, terskelen for å melde seg på er da lavere i en hektisk hverdag. Veldig bra med spørrerunden etter webinaret."

Gikk du glipp av noen av dem? Trenger du oppfrisking? Eller brant du inne med et spørsmål? Nå har du mulighet til å delta igjen! Med ny mulighet til å stille spørsmål og få svar på stedet. Etter foredraget møter du foredragsholder og programvert som svarer på innsendte spørsmål på direkten. 

 

Dette er webinarene: 

Webinarserie: Grunnleggende inkassokunnskap

Denne populære webinarserien i 3 deler ledes av Sølvi Sæves, som er kompetanse- og prosessansvarlig i Lowell.

18. oktober: Del 1 - Generell innføring i inkasso 

En generell innføring  i hva inkasso er, håndtering av god inkassoskikk og er krydret med praktiske eksempler på brudd og konsekvensene av disse.

19. oktober: Del 2 - Introduksjon til innfordringsprosessen 

Den alminnelige innfordringsprosessen, fra purrestadiet til den utenrettslige inkassooppfølgingen.

25. oktober: Del 3 - Den rettslige inkassoinnfordringen 

Behandling av tvistesaker. Hva er en betalingsanmerkning og hvilke konsekvenser får den?

 

Webinar: Utleggspant

26. oktober: Utleggspant 

I dette webinaret gir vår erfarne advokat Stein Eikeland konkrete tips og råd om hva du skal gjøre den dagen kreditor ikke betaler for seg, og ikke minst hvilken rekkefølge du bør følge for å vinne frem.

 

Her kan du registrere deg

Trykk på knappen under for å melde deg på ett eller flere av webinarene (eller delwebinarene om du ikke ønsker å se alle delene). Deltakelse er gratis.

 

Trykk her for å melde deg på

 

Lowell

Lowell

Lowell er Europas nest største aktør innen kreditthåndtering. Vi tilbyr helhetsløsninger og tjenester innen kreditthåndtering til store så vel som mindre bedrifter. Våre tjenester omfatter alt fra fakturering, betalingstjenester, inkassotjenester, kjøp av fordringer og omfattende analysetjenester.

Inkassoloven inkassotjenester inkassoløsning webinar Kreditthåndtering