Kreditthåndtering

Webinarene du ikke bør gå glipp av

16. desember 2021 Lesetid: 7 min

Men ikke tro oss. Tro heller på deltakerne som har gitt alle våre fagwebinarer over 9 av 10 mulige poeng.

I et vanlig arbeidsår er seminarer og kurs viktige brikker for å holde seg faglig oppdatert. Det gir en utfordring når mange blir henvist til hjemmekontor - samtidig som fysiske møter og kursvirksomhet blir satt på vent.

Den gode nyheten er at dagens digitale løsninger gjør det langt lettere enn før å holde seg faglig oppdatert, siden du i praksis kan sitte hvor du vil.

Det har også vi i Lowell Norge tatt hensyn til: Våre fagseminarer er derfor gjort om til webinarer du kan følge live, men også se i opptak når du har tid og anledning.

Svært gode tilbakemeldinger

I løpet av høsten 2021 gjennomførte vi fire gratis fagwebinarer innen inkassofaget, samt ett spesialwebinar om Bærekraft og inkasso, og vi skal ikke legge skjul på at vi er svært stolte over alle de gode tilbakemeldingene vi har fått fra våre webinardeltagere:

Av maksimalt 10 poeng har nemlig alle våre fagwebinarer fått over 9 i snitt, og vi har mottatt kommentarer som dette:

Fint at webinarene ikke varte så lenge, terskelen for å melde seg på er da lavere i en hektisk hverdag. Veldig bra med spørrerunden etter webinaret.

Vi benytter derfor anledningen til å minne om at du når som helst kan registrere deg og se disse webinarene i opptak, og at denne tjenesten selvsagt er gratis. Husk at du også kan huke av for å bli varslet om vårt neste webinar. På den måten er du sikker på at du får med deg alt det spennende som kommer.

Under følger alle våre webinarer høsten 2021. Se dem selv eller tips en kollega:

Fagwebinar: Generell innføring i inkasso

1. Sølvi 9.3Dette er del 1 i vår webinarserie om grunnleggende inkassokunnskap, og webinardeltagerne ga dette 9,3 av maksimalt 10 poeng i snitt.

Webinaret holdes av Sølvi Sæves, som er kompetanse- og prosessansvarlig i Lowell. 

Her gir hun deg en generell innføring i hva inkasso er, hvordan du håndterer god inkassoskikk, og  webinaret er krydret med praktiske eksempler på brudd og konsekvensene av disse.

Trykk her for å se opptak av webinaret

Fagwebinar: Introduksjon til innfordringsprosessen

2. Sølvi 9.2Dette er del 2 i vår webinarserie om grunnleggende inkassokunnskap, og deltagerne ga webinaret 9,2 av maksimalt 10 poeng i snitt .

Her gir Sølvi en introduksjon til den alminnelige innfordringsprosessen, fra purrestadiet til den utenrettslige inkassooppfølgingen.

Trykk her for å se opptak av webinaret

Fagwebinar: Den rettslige inkassoinnfordringen

3. Sølvi 9.4Også siste og avsluttende del i vår webinarserie om grunnleggende inkassokunnskap ble svært godt mottatt: Resultatet ble hele 9,4 av 10 poeng i snitt.

Her avslutter Sølvi med en innføring i behandling av tvistesaker. Hun går også gjennom hva en betalingsanmerkning er, og hvilke konsekvenser den får.

Trykk her for å se opptak av webinaret

Fagwebinar: Utleggspant

2. Sølvi 9.2I dette webinaret gir vår erfarne advokat Stein Eikeland konkrete tips og råd om hva du skal gjøre den dagen kreditor ikke betaler for seg, og ikke minst hvilken rekkefølge du bør følge for å vinne frem. 

Til tross for at dette ikke er den letteste materien, fikk webinaret hele 9,2 poeng av 10 mulige fra våre webinardeltagere.

Webinaret er spesielt tilrettelagt for saksbehandlere og økonomimedarbeidere, men er også populært blant jurister/ledere som ønsker en oppdatering på regelverket.

Trykk her for å se opptak av webinaret

Spesialwebinar: Hva har bærekraft å gjøre med inkasso?

geir_inge_skalevik (1)Bærekraft er stikkordet for den kanskje største og viktigste transformasjonen bransjen og samfunnet forøvrig skal gjennom.

Bli med når Lowells administrerende direktør Geir Inge Skålevik forklarer hvorfor bærekraft er helt avgjørende - også for oss i inkassobransjen - og ikke minst hvordan det påvirker hvordan vi jobber.

Trykk her for å se opptak av webinaret

Metode

Etter at fagwebinarene var avholdt stilte vi kursdeltagerne tre spørsmål, og ba dem om å rangere webinaret på en skala fra 1 til 10, der 1 var dårligst og 10 var best.

Spørsmålene var:

  • Hva er ditt totalinntrykk av webinaret?
  • Hva synes du om innholdet på webinaret?
  • Hvordan synes du innholdet ble presentert/formidlet av webinarholder?

Totalscoren vi viser til i denne artikkelen er basert på snittet av de tre spørsmålene.

Tekst: Storycraft

 

Lowell

Lowell

Lowell er Europas nest største aktør innen kreditthåndtering. Vi tilbyr helhetsløsninger og tjenester innen kreditthåndtering til store så vel som mindre bedrifter. Våre tjenester omfatter alt fra fakturering, betalingstjenester, inkassotjenester, kjøp av fordringer og omfattende analysetjenester.

inkasso webinar Bærekraft